Мебели

Търсите мебели с добро качество, разнообразие и на изгодни цени?

Мебелна фирма Ирим предоставя разнообразие от мебели със стилна визия и дизайн, разнообразен асортимент, качество на материали и конкурентни цени. Предлагаме различни колекции мебели за кухня, спалня, детски стаи, антрета и всекидневната. С мебели Ирим ще постигнете не само за добра визия, но и функционалност.

 Ние предлагаме помощ при избора на мебели за всяко конкретно помещение и подхождаме с внимание към нуждите на всеки от клиентите. Не се колебайте да ни потърсите за предварителен проект и визуализация, което ще Ви улесни за взимане на най-доброто решение за обзавеждане.

Кухнята

Ирим предлага голям брой модерни решения за кухнята. Кухненските мебели на този производител са универсален, изгоден и удобен начин за обзавеждане на цялото помещение – от шкафовете за мивка и кухненските шкафчета до меката мебел. Модулните кухни предлагат всякакви възможности на МДФ и ПДЧ, с плавно затваряне,  модерна и класическа визия,  избор на термоплот, термогръб и дръжки. Кухните на Ирим са с много високо качество на материали и изработка и толкова разнообразни като големина и дизайн, че едва ли има дом, който да не може да се възползва от тяхното присъствие.

Спалнята

Мебелите за спалнята на Ирим са не по-малко атрактивни и удобни. Този български производител е доказал през годините своя стремеж да създава комфорт, уют и приятно настроение. Както леглата и спалните на, така и останалите Ирим мебели за спалня, като гардероби, ракли, скринове, нощни шкафчета и др. могат да отговорят на дори най-високите очаквания по отношение на визия, функционалност и здравина.Цените на мебелите за спалня на компанията са едни от най-изгодните за българския потребител, тъй като са съобразени изцяло с възможностите на болшинството родни домакинства. Във всеки нов Ирим каталог ще откриете нови разработки, целящи да подобрят атмосферата в помещението и най-вече качеството на съня. Фактът, че компанията добави и производство на матраци към своята дейност го доказва на практика.

Детската стая

Както в каталозите на мебелна фирма Ирим, така и на всяко престижно мебелно изложение ще откриете мебелни композиции за детска стая. Компанията предлага пълно обзавеждане за стаята на детето, а също и самостоятелни компоненти, които можете да комбинирате по свой вкус и предпочитания. Ирим е производител, нагърбил се с грижата за вашето дете през целия период на неговото детство, създавайки бебешкото креватче, в което ще започне своя живот и мебелировката, която ще бъде свидетел на неговото юношество.

Всекидневна / Хол

От секцията през меката мебел, та чак до практичните етажерки – всяка Ирим мебел, с която решите да обзаведете своя хол ще бъде на място и ще създава не само луксозен облик на цялото помещение, но и изключително удобство за вас и вашите гости. Чудесните авангардни секции на компанията са добра идея за внасяне на по-модерен градски стил у дома, а диваните осигуряват удобство не само докато седите, но и когато решите да ги използвате като легло.

Антре

Мека мебел

Матраци

Офис

en_USEN