За фирмата

“АВС Инженеринг – Н” ООД е създадена през 1992 г. с основна дейност строителство и търговия със строителни материалиОтлично обслужване и високо качество на предлаганите стоки – това са приоритетите на фирмата!

Термопанели, битумна хидроизолация, посипка за шлайфан бетон, полиуретанов силикон, MS полимери, травертин, гранитогрес, паркети са само малка част от над 40 000 различни вида строителни продукти, които фирмата предлага на своите клиенти.

На 24.08.2017 г. в гр. Ямбол беше открит Строителен Хипермаркет „АВС“.

С повече от 6000 кв. м. търговска площ и обширен паркинг с над 100 паркоместа, просторният хипермаркет радва клиентите си с приветлива атмосфера. Функционалната подредба и организация, помагат на посетителите лесно да открият това, което им е необходимо, за да създадат или подобрят своите мечтани дом и градина. На първия етаж са разположени сектори Осветителни тела, Ръчни ел. инструменти, Бои и мазилки, Обзавеждане за баня, Ел. материали, Железария, ВиК, Отопление,  Врати, Ламиниран паркет, Тапети и балатуми, Градина. Особено място е отредено за продажба на богата гама от бои, тонирани на място. На втория етаж са разположени Домашни потреби, Сувенири, Почистващи препарати, Детски играчки и Мебели, а клиентите с деца с удоволствие се възползват и от детския кът с кафе-сладкарница.

База 2 - Арматурен цех
База 2 – Арматурен цех

Всички едрогабаритни стоки могат да бъдат закупени от Търговска база 2, намираща се на 500 м. от Строителен Хипермаркет “АВС”, на южната дъга на оковръстно шосе – Ямбол.

От 2006 г. във фирмата функционира Цех за производство на арматурни заготовки. Продукцията е придружена от необходимите сертификати за произход и качество. Цехът се намира в База 2, на Околовръстно шосе ЮГ- Ямбол.

Можете да изтеглите логата на фирмата и ABC Хипермаркет от тук.

en_USEN